že?! Teďka už je to tam samej šlachovitej černoch Chytrému napověz... Taky tam v té době byl Pires, Petit, Blanc, Deschamps... Jen jsem popsal, proč jsou ty multikulturní repre tak neoblíbené, nemusíš se z toho hned po*rat. A teď tam není Lloris, Griezman, Giroud, Rabiot..? "Multikulturní" repre jsou neoblíbené max v zemích kde 15% nebo kolik volí SPD a na demonstraci vyvolávají Stalina, Hitlera apod.. mimochodem vypsáním těch hráčů jsem ti chtěl napovědět že to v těhle zemích bylo vždy podobné takže ty tvoje kecy o typologii daných krajin jsou totálně mimo Protože jsem přesně popisoval Francii. Nevím zkus se podívat do Švédska, Německa, Itálie... Pro tvou informací na zmíněnou partičku kolem SPD mám stejný názor jako ty.
Hovada fakt uz pred sto lety... Shaqiri ctvrty Mundial, 31 let To je blb Ekambi Lol za takovy ofsajd by se stydel i Morata Poďme, Kamerun kanada z takýchto šancí musia padať góly. Díky za tú Kanadu, autocorrect Ale i k ní se tvůj komentář hodí. dvě tutovky, takže gol dá Švajc Nejdřív to mohl dostat před prázdnou a teď mu to zas nedal Proč Anguissa nestřílel Senegal i Kamerun mají stejného trenéra? Snad na sebe nenarazí v play-off. jinak zatím koukatelnej match Švýcaři tam mají díry jako svině, škoda že není Kamerun klidnější ve finále. Kamerun má ten rychlý přechod perfektní, jen tomu chybí gol Tam by zasložil Embolo kartu za tu simulaci.
Čekal bych že Kamerun nebude chtít prohrát a Švýcarsko spíš vyhrát, ale tak nějak se to v průběhu poločasu otočilo a je to obráceně. Snad to kamerunštví lvi dají, i když tomu pořád nevěřím. Pořád se mluví o tom, že by si Evropa zasloužila na MS víc míst (a i já se k tomu obvykle kloním), ale když vidím, jak si vede ten evropský druhý sled (Dánsko, Polsko, Chorvatsko, Švýcarsko), tak si tím přestávám být jist... zatím to nic neznamená, počítají se až postupy ze skupin... dánové jasně lepší, chorvati, poláci a švýcaři zatím se snaží hrát klasicky na remízu s tím že si to uhrají v dalších zápasech, hlavně neprohrát...
Brazílie - Švýcarsko | ONLINE | 28.11.2022 17:00 - iSport.cz
v hokeji toto přecházení není možný, když hraješ v mládežnický repre jinde A co takový Nedvěd co hrál na dospělém MS za Kanadu i Česko tak to bylo nějak tim dřívějším režimem... teď se to už nestává, aspoň mám ten pocit, nesleduju moc hokej poslední roky, ale dejme tomu v tomto tisíciletí se myslím už neděje Naopak, děje se to víc a víc viz repre Kazachstán, Korea, repre žen Číny.. nevím jestli hráli v mládeži za někoho jiného ale i kdyby ne, tak v tom fotbale přecejen musíš mít někoho z rodicu z té země(? ) v hokeji je to čistě jen o penězích Hlavne v hokeji mas tusim pravidlo, ze ak chces niekoho reprezentovat tak v tej krajine musis odohrat 2 sezony? Nieco take sa mi mari, viem ze sa teraz riesil nejaky hrac, ktory hra u vas a na Slovensku nehral tak je nejaky problem s tym aby ho mohli povolat.
ale choupo nehraje spatne, mel tam nekolik dobrych arazecek a prihravek. ale je chybi mu doplneni, mbeumo slabi a karlovi to vyjde jen obcas. Dánsko, Polsko, Chorvatsko, Švýcarsko všichni stejný výkon, to zas bude 0:0 To klidně mohli začít až od druhého kola. Kamerun nemá tvůrce hry a jde to sakra vidět v té záloze to jsou samé šestky, nikdo kdo by tvořil (Anguissa tam od toho fakt není). Ty rozehrávky ala vezmu obránce a nakopnu to 50 metrů na Motáče jsou šílený, ale potom se nějak dostali do hry.
(((HODINKY))) Polsko Saúdská Arábie přenos živý 26
(ŽIVÝ PŘENOS TV<<<<) Tunisko Austrálie přenos 26
Portugalec Cristiano Ronaldo proměňuje penaltu v utkání s Ghanou autor: Carl Recine Ve druhém střetnutí potřebují Korea i Ghana nutně zvítězit. Africký celek čeká na světovém šampionátu na výhru pět zápasů. "Musíme zvítězit, jsme pod tlakem, ale to oni také. Máme ke Korejcům respekt, ale víme, že se s nimi můžeme měřit, " uvedl kouč Ghaňanů Otto Addo. Korejci třikrát za sebou neinkasovali, na světovém šampionátu ale vyhráli jediný z posledních 10 duelů. Jejich hlavní hvězdou je ofenzivní záložník Tottenhamu Son Hung-min, který kvůli nedávné operaci v obličeji hraje s ochrannou maskou. "Máme respekt ke skvělému týmu Ghany, která má velmi šikovné a rychlé hráče. Je potřeba, abychom měli hru co nejvíc pod kontrolou.
to by mohlo bejt ono, mělo by to být nějak pošetřený i ve fotbale a ne, že se můžeš v dospělosti rozhodovat, jestli budeš pokračovat tam nebo zkusíš jinou repre atd. No já to právě vidím naopak.. Si víc například Čech když máš tátu Čecha nebo když nemáš nikoho ale dva roky tu hraješ? 2 roky je podle mě málo, ale asi každý na to může mít rozdílny pohled Griezz je Frantík, kteryho asi ve 14 vytáhlo Bilbao A abyste toho neměli málo, tak matka je Portugalka. tak to si mohl vylosovat Lloris tiez neznie moc francuzsky ale nevim, za jakou jinou repre by měl chytat, ten toho pro Francii udělal dost, ten mi tam sedí Ako mne to nevadí, len či im vôbec niekto fandí.
Nové švýcarské „super lepidlo“ pomůže s léčbou kloubůProblémy s klouby mohou v krajních případech skončit na operačním sále takzvanou totální endoprotézou – tedy náhradou kloubu nebo jeho části za umělou. Následná rekonvalescence je poměrně dlouhodobá, nemluvě o možných komplikacích a bolestivosti. Zvrat v tomto směru může přinést gelový materiál, označovaný jako „superglue“, vyvinutý vědci ze Švýcarského federálního technologického institutu v Lausanne.
pořád můžou všichni postoupit na úkor afriky a potom bude jedno že si každý odehrál první zápas na 0:0 Jo, to určitě souhlasím, dokonce snad s výjimkou Polska si i pořád myslím, že všichni výše jmenovaní postoupí... A pěkně jsem to zakřikl, už Švýcaři vedou. Poločas vyrovnaný, potom to byla hra na jednu bránu za mě Tak si pusť zápasy Libanonu, Turkmenistánu, Sýrie nebo Iráku a už si tím zase budeš jist Tak tady snad nejde o Libanon nebo Turkmenistán... No tak o tom že si Evropa zaslouží víc míst se mluví hlavně v souvislosti s tím že se přidalo víc míst pro tydle země co jsem napsal než pro Evropu ne? jde hlavne o pocet obyvatel..
Euro, kvalifikácia, dlhodobá forma. Možná proto že nemají "jen" dobré hráče, ne megahvězdy. Kdyby měli mega hvězdy, tak už by to nebyl černý kůň, ale favorit. Pravda, na tomhle turnaji Sommerovi pšenka nepokvete. kdo ho tak bere? chci jmena! Protože mají skupinu, z které v pohodě postoupí, a pak už je to jen 1 zápas od čtvrtfinále, což už je výsledek odpovídající černému koni. Chuopo v základe Väčšinou totiž kapitáni vo forme začínajú na lavičke že? Bratislava, Námestovo... tak vás podporím Nech je vás menej Tak si pozri predsampionatovy rozbor ty génius, možno pochopíš prečo som to napísal.
Poklady Saského Švýcarska: skalní most i vězení pro nezletilé
[[[ŽIVÝ PŘENOS TV##]]>>] Tunisko Austrálie Přímý přenos 26
Vůbec mi tu nešlo o nějakou konfrontaci, jen o to ukázat racionální pohled druhé strany, která přece nemusí být nutně spojená s rasismem. No je pravda že tu Francii jsem vlastně vytáhl já u těch ostatních zemí máš vlastně pravdu že tak to dříve nebylo no.. Ale já to nemyslel jako že si rasista, jen že to prostě nechápu proč si na to furt musí někdo stěžovat.. prostě se takhle vyvinul svět no.. si to vem z druhé strany.. jsi syn já nevím nějakých afričanů a celý život žiješ v Německu, a řekneš že nebudeš hrát za naroďák Německa protože chceš aby se diváci na repre dívali kvůli klasické typologii dané krajiny? Tak já jsem asi staromódní no. A ty MS mě bavily právě kvůli té specifičnosti.
Brazílie bez Neymara vyzve na fotbalovém MS Švýcarsko
(Sledovat televizi) Švýcarsko Kamerun přenos živě 24